Naše podjetje – naše vrednote

Zakaj Mi?

Smo izkušena ekipa iz področja lesarske stroke z bogatimi več kot 20. letnimi izkušnjami.

Začetki

Začetki segajo v leto 1997. V tem času smo izpopolnili vse obdelave lesa vse od masivnih materialov do ivernih plošč. Izdelujemo tudi polizdelke z uporabo CNC strojev, kot je naprimer formatiranje in mozničenje korpusnih elementov omare.

Paleta izdelkov

Izdelujemo najrazličnejše izdelke iz vseh vrst lesa. Predvsem naša blagovna znamka zajema izdelavo in montažo notranjih vrat, kuhinj, vgradnih omar ter ostalega notranjega pohištva.

Strojni park

Vaši končni izdelki so izdelani z najsodobnejšimi računalniško vodenmi stroji, ki zagotavljajo natančnost. Naš strojni park sestavljajo 4-osni CNC stroj, računalniško vodena robna, stiskalka, debelinska brusilka in še mnoge druge.

Od žage do CNC-ja

Naša pot se je začela z nakupom krožne žage, kasneje še stroja za oblanje masivnih plošč. Z trdim in uspešnim delom skozi leta se sedaj v naši delavnici lahko pohvalimo z tehnološko najnaprednejšimi stroji za obdelavo lesa.

Organizacija dela

V več kot 20. letih delovanja smo si poleg izkušenj nabrali poznanstva tudi iz drugih poklicev. Tako vam poleg naših izdelkov  v kompletu dobavimo še kovinske izdelke, LED svetila, okovja in podobno.

© Copyright - Mizarstvo lespo